SPECIALE RINGEN

Er zijn 29 producten in deze categorie

Draai-Ring

Draai-Ringen bestaan uit drie delen die aan elkaar vast zitten. Je kunt het middelste deel draaien ten opzicht van de buitenste twee. Je kan de ring zelf samenstellen uit verschillende materialen. Zo kan je de buitenste delen van witgoud laten maken en voor het middelste kun je kiezen uit bijvoorbeeld rood goud, zirkonium, of bolletjes. Heb je een combinatie bedacht die niet op de website staat, dan kun je contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Een CodeRing: een ring met een versleutelde tekst

Een wel heel speciale ring, met een geheimzinnig randje, is de CodeRing. De CodeRing bevat een tekst die alleen jij kunt lezen. De ring bestaat uit vijf of zes ringen die je ten opzichte van elkaar kunt draaien. Doordat de tekst verdeeld is over de verschillende ringen, is deze alleen in de uitgangspositie leesbaar. Om te zorgen dat je zelf de tekst kunt lezen, kunnen wij puntjes voor je zetten, zodat je de ring zelf in leesbare positie kunt draaien.

De CodeRing is uitermate geschikt als trouwring. In plaats van dat de tekst aan de binnenkant staat, zoals bij een gewone trouwring, staat de de tekst versleuteld op de buitenkant van je ring. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de ring aan de binnenkant te laten graveren. Je kunt de ring van zilver of goud laten maken, of een ring van gouden en zilveren onderdelen laten samenstellen.