OPEN
0

Zoeken

CLOSE

  • Veilig betalen

  • Snelle levering

  • 100% veilig via ssl

  • Persoonlijke service

  • Handgemaakt in nederland

  • Altijd mooi verpakt

Betalen

Betaalgemak bij Tekst-Ring

Je kunt je bestelling veilig online betalen op Tekst-Ring.nl. Voor betalingen maken wij gebruik van Sisow payment innovations. Zij dragen zorg voor een veilige afhandeling van onze online betalingen. Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging van de bestelling per e-mail.
Hieronder volgt een uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.

iDEAL – Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Afterpay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Tekst-Ring.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Paypal – PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Bancontact/Mister Cash – Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Mister Cash. Veilig en vertrouwd betalen met je eigen pas. Mister Cash ondersteunt de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

VVV-Giftcard – De VVV Giftcard is beschikbaar als kaart maar nu ook als handige e-mail gift. De onlinebon van VVV biedt met meer dan 350 webshops het leukste online winkelaanbod. Ideaal voor wanneer je direct een cadeau nodig hebt.

Pluimen – De Pluim is een cadeau waarmee je iemand keuze geeft uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Van een heerlijk dagje of avondje uit tot een complete vakantie. Van workshops tot spelletjes. Van een goed boek tot een heerlijke fles wijn. De Pluim is eigenlijk een cadeau waarmee je tegen iemand zegt: geniet van het leven!

Zakelijke klanten – Zakelijke klanten kunnen bij Tekst-Ring ook op rekening kopen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via info@tekst-ring.nl. 
Wij verzoeken je vriendelijk een gewaarborgd uittreksel van de KvK mee te sturen, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden.